PROPOZYCJA MENU
NA  PRZYJĘCIE KOMUNIJNE
W CENTRUM PRZYJEĆ CASABLANCA

  1. OBIAD:

Rosół z makaronem
Dwa mięsa do wyboru : kieszonka schabowa,  karczek  w sosie (po 2 kawałki dla każdej osoby)
Ziemniaki, kluski śląskie, kapusta zasmażana, 2 surówki na zimno
(podawane na półmiskach)

  1. CIEPŁY POSIŁEK NR.2:

Potrawka z kurczaka w sosie sojowym z ryżem i sałatką lub
Pierś z kurczaka, devolay lub cordon bleu z ziemniakami zapiekanymi i sałatką

3.CIEPŁY POSIŁEK NR.3:
Bogracz lub
Barszczyk czerwony z uszkami   lub pasztecikami lub
Żurek

ZIMNA PŁYTA:
2 rodzaje sałatek majonezowych
Półmisek wędlin
Schab w galarecie
Koreczki śledziowe
Śledź z cebulką
Jajka faszerowane
Ciasto francuskie nadziewane
Galaretki z kurczaka
Ogórki
Pieczywo
Ciasto: makowiec, sernik ,owocowe, orzechowiec lub inne
Owoce
Kawa i herbata bez ograniczeń
Tort śmietankowo-owocowy
Napoje zimne 1litr na osobę